Workum. Onderstaande mail ontvingen wij van SVW Workum. Graag ondersteunen wij als Oeverzwaluwen deze actie, om via een petitie de gemeenteraad SWF te overtuigen de maatregel terug te draaien.
Beste sportverenigingen en haar leden,
Wij: als initiatiefnemer, de volleybalvereniging SVW in Workum, constateren dat de bezuinigingsmaatregel, het afbouwen van de jeugdsportsubsidieverlening, zijn doel volledig voorbij schiet. In veel gevallen bestaat het aantal jeugdleden in de sportverenigingen uit meer dan 50 % van het ledenbestand. Eén van de consequenties van het afbouwen van de jeugdsportsubsidieverlening is dat de sportverenigingen de komende drie jaren een contributieverhoging moeten invoeren. Algemeen is bekend dat bij dergelijke maatregelen, vooral voor gezinnen met meerdere kinderen, de ouders niet meer in staat zijn de contributie te betalen en dat de kinderen hierdoor niet meer aan begeleid sporten of bewegen kunnen doen.
Graag nodigen wij alle sportverenigingen, met jeugdleden, binnen gemeente Súdwest-Fryslân uit om hun leden de petitie te laten tekenen. Zegt het voort, mail het rond, sms het verder en plaats het op facebook en twitter!
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top