volleyball 1560578 640Binnen de volleybalvereniging willen we graag meer met elkaar verbinden. Om hier aan bij te dragen heeft de activiteitencommissie na de start van het nieuwe volleybalseizoen alle teams uitgedaagd om met 'kraak de code' mee te doen. In het kader van teambuilding konden puzzels en foto's worden opgelost wat leidde tot een driecijferige code. Tijdens de jaarlijkse oliebollenverkoop kon de code worden gekraakt. Ontzettend leuk dat er zoveel team aan mee hebben gedaan! Als prijs was er voor de deelnemende teams een golden ticket voor bitterballen t.w.v. 7,50 euro. Ook voor de mini's was er een opmaat gemaakte puzzel zodat ze ook mee konden doen. Bedankt voor de deelname!


De activiteitencommissie heeft voor 2018 twee nieuwe activiteiten in de planning staan:

Op 3 februari kan een ieder mee (lid of geen lid) om mee te gaan naar een wedstrijd van VC Sneek. We gaan kijken naar een dubbelde wedstrijd. Eerst dames 2 van VC Sneek waar leden van onze B'teams ballenmeisje/jongen zullen zijn. Daarna gaan we het eerste van VC Sneek aanmoedigen. Jeugd mag gratis mee, volwassenen betalen de entree van 3 euro ter plekke in Sneek. Opgeven kan bij Rienke de Koe (0642347645/) of Wietske Korenstra (0650558879/), graag voor 29 januari 2018. We verzamelen op 3 februari om 15.45 uur bij de Sandobbe. Mocht je willen rijden, vermeld dit dan even bij de opgave.

En dan is er op zaterdag 31 maart een spectaculair glow in the dark mixtoernooi. Dit is echt te leuk om te missen! Voor de mini's en de C's start het toernooi om 16.30 uur, voor de B's, A's, dames en heren start het toernooi om 19.00 uur. Geef je op voor 24 maart 2018 bij Rienke de Koe (0642347645/) of Wietske Korenstra (0650558879/). De kantine zal de hele avond open zijn voor een gezellige borrel!

En dan graag nog even aandacht voor het volgende.... De activiteitencommissie bestaat nu bijna volledig uit speelsters van dames 3. We zijn blij dat Ilse Bles uit de jeugd zich ook heeft aangemeld bij de commissie. Maar wat zou het leuk zijn wanneer we uit verschillende teams leden hebben voor in de activiteitencommissie, zodat we ook meer met de teams onderling kunnen zorgen voor verbinding. Heb je wel zin om de vereniging gezelliger te maken, laat dit dan even weten bij Wietske Korenstra (0650558879/).

    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top