Het seizoen is inmiddels in volle gang. Er zijn al een aantal mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Er is een nieuwe nieuwsbrief gemaakt om jullie van de laatste informatie op de hoogte te brengen. Ons advies is, zeker nu het clubblad het Sweltsje niet meer verschijnt, om een keer per week de website www.volleybaloeverzwaluwen.nl te bezoeken voor de actuele informatie.

Lidmaatschap OMNI
Het voorstel van de OMNI om het lidmaatschap te wijzigen in een jaarlidmaatschap is ingetrokken. Er zal nu gekeken worden naar andere mogelijkheden en opties.

Trainingssetje
Zoals tijdens de ledenvergadering bekend gemaakt werd hebben we een vernieuwde kledinglijn. Het trainingssetje kan niet besteld worden via de website maar moet apart via een formulier. Deze formulieren liggen in de EHBO-kamer. Tevens zijn er setjes beschikbaar om te passen, ook is er paskleding voor de trainingspakken. Dit kan op afspraak met Danielle Zwerver.
De website van de webshop is vcoeverzwaluwenshop.nl

Communicatie
Mocht je nog vragen hebben voor volleybalzaken die niet genoemd zijn of op de website te vinden zijn, neem dan contact op met de teamcaptain. Deze kan dan in overleg met de trainer/coach de TC leden benaderen. Uiteraard mag je ook een email sturen naar .

    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top