Hierbij de tweede scheidsrechterslijst van het seizoen. Kijk er even goed naar want het was een hele puzzel dus wij hopen niet dat wij iets over het hoofd hebben gezien.
Bij de indeling zijn weinig smaken mogelijk, soms staat een team zelfs 2x op een avond ingedeeld als scheidsrechter, dat kan dan volgens ons echt niet anders maar als er meerdere in een team fluiten is dat wellicht ook niet erg. We houden wel bij hoe vaak elk team fluit. Ook dit overzicht kunnen jullie weer bijgewerkt in de bijlage vinden. Denk er bij deze indeling ook om dat er een aantal data's bij zijn dat wij een andere vereniging fluiten en zij een wedstrijd voor ons, deze hebben wij rood gemaakt.


Schermafdruk 2017 10 18 20.42.54
De indeling wordt ook op de site gezet maar deel deze met jullie "fluitende" teamgenoten want alleen jullie ontvangen deze mail!
Elke week zullen we in de app laten weten wie er die vrijdag/zaterdag op papier staat om een wedstrijd te fluiten. Dit is een extra service om te voorkomen dat een team zonder scheidsrechter zit maar in eerste instantie zijn jullie er zelf verantwoordelijk voor. De data en tijden zijn bekend dus als er echt iets is, gooi het dan tijdig in de app.
Graag horen wij ook van jullie wanneer er wedstrijden komen te vervallen of er wijzigingen zijn, zodat wij tijdig de ingedeelde scheidsrechter in kunnen lichten en eventueel bij een inhaal wedstrijd een scheidsrechter kunnen regelen.
Als er verder vragen of opmerkingen zijn dan horen we het graag. Het liefst via de app want die controleren we vaker.

Groeten Sasja en Sanne
xlsWedstrijden_periode_2.xls

    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top