Schermafdruk 2017 01 03 19.37.33

Beste leden, vrijwilligers en sponsoren. Het jaar 2016 zit er weer op, we gaan ons opmaken voor de tweede helft van het seizoen 2016-2017. Namens het bestuur en commissies willen we iedereen bedanken voor zijn/haar inzet t.b.v. de SV Oeverzwaluwen afd. Volleybal in het afgelopen jaar. Wij rekenen op een sportief vervolg in 2017.

Mixtoernooi Volleybal

Schermafdruk 2016 12 21 19.05.17
Op vrijdag 6 januari organiseert de activiteitencommissie weer een gezellig en sportief avondje voor alle ABC jeugd en senioren! De wedstrijden van dit mixtoernooi beginnen stipt 19.00 uur en we sluiten de avond af met een Nieuwjaarsborrel in de kantine!
Vorig jaar begonnen we 2016 met een spectaculair ‘Sweltsje Expeditie’. Hoewel dit leuk was en ondanks de minimale deelname ook geslaagd, werd voornamelijk het onderdeel ‘blind volleyballen’ het aller-leukste gevonden. Maar goed ook, wat dat is onze sport! Daarom gaan we in 2017 beginnen met een mixtoernooi! Gezellig avondje volleyballen met elkaar, want dan doen we natuurlijk het liefst! We zien je graag vrijdag 6 januari!


Trainingen 2017

In week 2 van januari 2017 starten de trainingen van de 2e helft van het seizoen, mits er door de trainers en of teams andere afspraken zijn gemaakt! Een extra training kan alleen plaatsvinden in overleg met sporthal reservering. Bel Ali Schreur voor mogelijke opties en stuur een bericht naar      Zonder toestemming zijn de kosten voor eigen rekening!!

Contributie en kledinggeld

In de ledenvergadering is besloten om dit seizoen de contributie niet te verhogen. Aangezien de sponsorgelden teruglopen is er geen ruimte meer voor gratis kleding. De leden hebben ingestemd om 1x per jaar € 15 te betalen voor gebruik kleding. Eind januari wordt dit bedrag geïncasseerd. Diegene die zelf contributie overmaakt verzoeken we ook eenmalig per jaar in januari € 15 over te maken!


DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier)

Schermafdruk 2016 12 24 14.24.42In de ledenvergadering van november j.l. is afgesproken dat alle teams vanaf 1 januari 2017 gebruik gaan maken van DWF online ‘resultaat wedstrijden invullen achteraf’. De papieren wedstrijdformulieren kunnen dan ook niet meer worden ingeleverd!! Het thuisspelend team is verantwoordelijk voor het digitaal invullen op de Nevobo website via DWF. De teamcaptain of coach kan indien zij lid van Oeverzwaluwen zijn een Nevobo account aanmaken om daarmee de teamsamenstelling en wedstrijden voor te bereiden. Mochten er nog vragen zijn dan kan je uiteraard contact opnemen met het secretariaat!


Zaterdag 7 januari 2017 eerste wedstrijden….

De dames 1 (Sândobbe 19.00 uur) en meisjes C2 (Balk 17.00 uur) spelen op zaterdag 7 januari de eerste wedstrijden in 2017. De heren 1 starten op maandag 9 januari met een inhaalwedstrijd in de Sândobbe aanvang 20.45 uur.

De andere teams starten op 13 en 14 januari a.s. zie speelschema nevobo.nl of klik op de afbeelding hieronder.
Schermafdruk 2016 12 24 14.09.23

Beachvolleybal in Koudum

Schermafdruk 2017 01 03 18.56.32In de ledenvergadering hebben we al kunnen melden dat Sportdorp Koudum bereid is om een beachvolleybalveld aan te leggen. Momenteel wordt hard gewerkt om een aantal sponsoren vast te leggen voor de nodige exploitatiekosten. De afdeling volleybal zal een commissie vormen die voor het beheer en programmering gaat zorgen.


Bonussysteem terug in de basis?

Helaas zijn er weinig leden die vrijwillig de handen uit de mouw willen steken, hiermee komt het nieuwe taken- en functieplan op losse schroeven te staan. Het bestuur zal de komende weken de teamcaptains en commissieleden opnieuw uitnodigen om een keuze te maken. Lukt dat niet dan worden de teams weer verplicht aan het bonussysteem deel te nemen!

Volleybal op zoek naar nieuwe voorzitter

Gerben Zwerver zal in de ledenvergadering van november 2017 terugtreden als voorzitter! De grijze haren maken plaats voor hopelijk een ambitieuze voorzit(s)ter die de afdeling een warm hart toedraagt. Na 10 jaar werkzaamheden voor de sponsorcommissie te hebben gedaan, mede ontwikkelaar van het jeugdbeleidsplan “Talent foar de takomst”, maker en beheerder van de website volleybaloeverzwaluwen.nl en de laatste 4 jaar als voorzitter van de afdeling volleybal is het tijd voor wisseling van de wacht. Deze vroegtijdige aankondiging geeft de nieuwe voorzitter de tijd om in te werken. De teams worden verzocht om kandidaten te zoeken en/of voor te dragen.    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top