KOUDUM - Op zaterdag 23 april zijn alweer de laatste volleybalwedstrijden van dit seizoen. Daar hoort een leuk feestje bij! Samen met afdeling voetbal organiseert de activiteitencommissie van afdeling volleybal een Kings & Queens party. Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom in zijn oranje outfit in de kantine van Oeverzwaluwen.
Dit seizoen levert afdeling volleybal helaas geen kampioenen op. Maar toch vinden wij dat iedereen het gevoel van een kampioen mag ervaren! Een heel seizoen gestreden voor de winst, geproost op de gehaalde punten en gebaald van de verloren punten. De titel ‘kampioen’ wordt het dan niet meer, maar wel een koning of koningin! Dat is toch bijna hetzelfde gevoel, of misschien nog wel beter!
KingsandQueens

Afdeling voetbal heeft nog wel een kans om kampioen te worden. Het nieuwe zaalvoetbalteam Oeverzwaluwen 2 is tot nu toe bij alle wedstrijden nog met de winst naar huis gegaan. Nog een paar wedstrijden te gaan en we zullen zien of we hen als kampioenen kunnen verwelkomen op de Kings & Queens Party!
Oranje!?
Met Koningsdag in zicht hebben we besloten het volleybalseizoen af te sluiten als royals! Op de Kings & Queens Party kan en mag iedereen zich even een koning of koningin voelen. De dresscode is oranje en alles zal in het teken staan van deze kleur. Het feestje begint om 17.00 uur dus wij kunnen ons voorstellen dat iedereen wel zin heeft in een lekker bord eten. Wij bieden een heerlijk bord macaroni (ook oranje!) aan voor een kleine prijs.
Kom zaterdag 23 april het seizoen met ons afsluiten dansend op de muziek van onze DJ Auke! Het draaiend rad is ook aanwezig met vele leuke prijzen en houd Facebook in de gaten voor een leuke winactie. Maar voordat we gaan proosten op het seizoen 2015-2016 eerst natuurlijk nog even om 17.00 uur Dames 1, Meisjes A en Jongens A aanmoedigen!
Tot zaterdag 23 april!

    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top