IMG 1683De leden van de nieuwe activiteitencommissie zaten wel even met de handen in het haar. Kon deze eerste activiteit wel doorgaan? De opgave was minimaal en eigenlijk hadden we nog een paar nodig. Achteraf was misschien de datum niet zo handig gekozen, maar we wilden graag nog een activiteit organiseren in 2015. Uiteindelijk in de laatste dagen mochten we nog een paar namen opschrijven en dat gaf ons de doorslag: Sweltsje Expeditie gaat door!
Over het parcours hadden we goed nagedacht. Een echte expeditie, geen spelletje voor mietjes. Zo bleek dat ook uit de reacties van de deelnemers. Leuk en pittig, maar niet té. Fijn! Dat wilden we horen.

IMG 1676activiteit waarin samengewerkt moest worden, waar je elkaar in moet gaan vertrouwen, maar waar het plezier voorop blijft staat. Toch bleek het blind volleyballen het leukst, maar goed ook want daarom zitten we natuurlijk ook op volleybal. De laatste ‘proef’ was naast een verrassing ook vooral hilarisch. Voor de ‘teamcaptains’ waarschijnlijk ietsje minder, want zij waren aan de beurt toen de ‘eetproef’ op tafel kwam. Toch hebben ze het allemaal maar geflikt, wat wij niet hadden verwacht. Toppers hoor!
Een geslaagde Sweltsje Expeditie volgens de deelnemers en de organisatie. Iedereen is met een mooie prijs naar huis gegaan. Toch zien we de volgende keer graag wat meer deelnemers, want uiteindelijk moest er gespeeld worden met teams van 3 of 4 personen. Dat is gewoon net te weinig.
De kop is er in ieder geval af voor de activiteitencommissie, op naar de volgende activiteit! En deze staat ook al gepland! Op 23 januari 2016 speelt VC Sneek thuis tegen TT Papendal/Arnhem om 19.30 uur. De jeugdleden waren eerder al uitgenodigd om kosteloos deze wedstrijd bij te wonen, maar het leek ons leuk om hier met een hele club naar toe te gaan. Iedereen wil wel een mooie pot volleybal zien toch? Wie gaat er mee? Geef je op voor 8 januari via Facebook, mail of persoonlijk bij onderstaande dames.
Activiteitencommissie Oeverzwaluwen Volleybal
Wietske, Baudina, Christa, Tineke enIMG 1686
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top