Schermafbeelding 2014-04-09 om 13.06.43Vrijdag 18 september was het weer de eerste wedstrijd van het seizoen (voor de meesten van Oeverzwaluwen). Wat zou het dit jaar ons brengen, we zijn met 7 spelers dus hopen dat geen 1 van ons een blessure krijgt. Vorig jaar als derde geƫindigd met als laatste wedstrijd een grote kans op PD wedstrijden. Helaas waren de meiden van Blauwhus net iets beter maar het scheelde niet veel (1-2) of we hadden meegestreden voor de derde klasse. Wel was het een top wedstrijd om als afsluiter van het seizoen te spelen. Dit jaar hebben we er weer veel zin aan en dan begin je natuurlijk gelijk met een derby tegen Workum. Altijd leuk die strijd!
Eerste set ging gelijk op en was reuze spannend. Helaas verloren we dit. Tweede set vol goede moed weer er volledig tegen aan. Deze set liep een stuk vlotter en de eerste punt van het seizoen was een feit. Zou leuk zijn om de derde set ook te pakken. Dit werd een spannende strijd maar gelukkig trokken we aan het langste eind en wonnen met 26-24. Kortom de eerste puntjes zijn binnen. Lekker!!!
Zou dit komen door onze goede voorbereiding/teambuiling in de zomerstop? In Oudemirdum hebben we gezellig met z'n allen beachvolleybal gespeeld. Weer kon wel iets beter maar heeft onze lol niet bedorven, leuk dagje gehad. Dagje winkelen is ook altijd goed voor de teambuilding en vergt ook goede planning om alle winkels te bezoeken in het tijdsbestek wat er is. De zomer was bijna te kort voor al onze activiteiten die we bedacht hadden dus hebben we die maar doorgeschoven naar het winterseizoen. Voor dit volleybalseizoen hebben we de planning ook al weer gemaakt. Naast de gezellige avonden volleybal staan de eerste uitjes ook al weer gepland zoals de ladies night en een uitje naar VC Sneek en ja waar we na de tijd belanden is voor ons ook altijd de vraag maar wel erg gezellig. We hopen nog veel lol te hebben met leuke resultaten in het spelletje. Wie zin heeft om met ons mee te trainen is van harte welkom op maandagavond 19:15 in de sporthal.
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top