Het volleybal seizoen is alweer begonnen en dat betekend dat er ook weer door de teams zaalwacht moet worden gedraaid. We proberen zoveel mogelijk teams in te delen die ook moeten spelen op deze avond, helaas is dit niet altijd mogelijk het kan dus eens voor komen dat je een volleybalvrije avond hebt maar wel zaalwacht. Als een team van Oeverzwaluwen zaalwacht heeft, dan telt het zaalwachtteam bij de thuiswedstrijden van Oeverzwaluwen. De zaalwacht dient er voor te zorgen dat alles op tijd klaarstaat en na afloop van de wedstrijden weer wordt opgeruimd.

De wedstrijdformulieren liggen elke vrijdag avond al klaar in de zaal of in de zaalwachtmap. Oeverzwaluwen regelt alleen de wedstrijdformulieren voor de wedstrijden die door Oeverzwaluwen teams worden gespeeld.
Dit jaar hebben we Regina Boekema bereid gevonden om de wedstrijden in te voeren voor Oeverzwaluwen. Zij zal het overnemen van Gert-Jan Baak. Dit betekend op de avonden dat Oeverzwaluwen zaalwacht heeft, Oeverzwaluwen verantwoordelijk is voor het invoeren van de wedstrijduitslagen. De formulieren graag dezelfde avond nog afgeven aan Regina Boekema.
Let op! Boetes door nalatigheid en slordigheid van de zaalwacht komen voor rekening van het team.
Zaalwachtindelers,
Klasine Smid, Sasja Haijtema & Sanne Boschma

    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top