Woensdag 21 oktober om 20.00 in de Klink.

Agenda:
1. Opening
2. Ingekomen stukken
3. Uitleg van het plan voor zonnepanelen door secretaris Menno van Dijk
4. Gelegenheid voor het stellen van vragen
5. Stemming over plaatsing zonnepanelen op de Sporthal de Sândobbe.
6. Sluiting

Toelichting.
SV Oeverzwaluwen wil graag zonnepanelen plaatsen op de Sândobbe. In combinatie met vervanging van de verlichting door LED-lampen gaan de elektriciteitskosten hierdoor bijna volledig naar nul. Tevens komt er einde jaar een landelijke subsidieregeling waarbij sportverenigingen die een maatregel nemen om hun energieverbruik te verminderen kunnen rekenen op een subsidie van 30 procent van de investering. Wij kunnen voldoende zonnepanelen plaatsen op de zuidzijde zonder dat wij een zwaardere aansluiting nodig hebben. De Gemeente wil ons ondersteunen door opnieuw een tienjarig huurcontract met SV Oeverzwaluwen te sluiten voor de Sândobbe, zodat wij de investering ook kunnen terugverdienen.

Het gaat wel om een forse investering. We hebben het naar schatting over 220 panelen van ongeveer 280 Euro per stuk. Dit is een investering van ongeveer 62.000 Euro ex BTW.

Voor een dergelijke investering heeft het bestuur formeel goedkeuring van haar leden nodig. En al was dat niet zo, dan nog willen wij dit alleen doen als er breed enthousiasme is voor verduurzaming van onze sporthal door plaatsing van zonnepanelen.
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top