'Gewoon' is niet goed genoeg voor Studio Graps. No nonsense is een betere omschrijving. Van een vormgevingsbedrijf mag je 'creativiteit' verwachten, beter gezegd, 'een niet-alledaagse stijl', die steeds varieert. Die afhankelijk is van de wensen van de opdrachtgever. En van de dienst of het product van het bedrijf. Daarbij geldt als uitgangspunt: niets is onmogelijk. Daarom geldt Studio Graps als een flexibel en professioneel bureau, dat waarde hecht aan korte communicatielijnen. Tot grote voldoening van vele huidige en eerdere opdrachtgevers...

Studio Graps is vanaf 2014-2015 co-sponsor van de volleybal afdeling voor heren 1 maar is al reeds jaren co-sponsor van dames 4 en tevens Net-sponsor.....je zou kunnen zeggen....'Gewoon' is niet goed genoeg voor Studio Graps!
heren1 - 001
Op de foto achterste rij van links naar rechts: Trainer Bert Bruins, Aanvoerder Luut Dijkstra, Anton de Jong en Piet Woudstra. Voorste rij van links naar rechts: sponsor Studio Graps, Gerrit de Jong, Douwe van de Velde, Acronius Miedema en Theo van der Meulen.
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top