NaamloosSândobbe. Soms heb je van die maandagochtenden dat je het weekend maar niet kunt vergeten. Met dank aan de vereniging Oeverzwaluwen en met name dames 2 van die vereniging beleefden wij gisteren zo'n maandagochtend.
Met een glimlach van oor tot oor zit je dan achter je bureau. Terug denkend aan zondag. Okay het is een eindje rijden naar Koudum, maar dat mag de pret niet drukken. Na een training (waar al veel publiek bij kwam kijken) en de door Oeverzwaluwen uitstekend verzorgde lunch mochten wij een clinic geven aan de jeugd van Oeverzwaluwen. Wat een enthousiasme en een lol. Hoe leuk om te zien dat jongere spelers zich optrekken aan oudere spelers. Wat hebben ook wij van het Nederlands Dames team weer veel geleerd van jullie.
Oeverzwaluwen heeft haar zaken goed voor elkaar. Nog niet eerder kwamen wij zoveel sponsornamen tegen op het wedstrijdboekje. En dat zegt iets over de club. Deze vereniging staat midden in de samenleving en de ondernemers erkennen dat. Veel kleinere sponsoren en dus weinig risico als er een keer een sponsor afhaakt. Bij de wedstrijd was ook veel publiek aanwezig en dan is het altijd leuk om te spelen. Fijn dat u er allemaal was en wij hebben u ZIEN applaudisseren. U heeft massaal uw eerste woord in gebarentaal geleerd en direct in praktijk gebracht. Het was fijn om in Koudum te spelen, we zullen dat warme gevoel niet snel vergeten.
Wat wij heel opvallend vonden was het niveau van de vierde set. In die set speelden speelsters van het NL team samen met speelsters van Oeverzwaluwen. Vaak zien we dan dat het niveau van de wedstrijd een beetje inzakt, maar in Koudum was dat anders. Mooi om te zien hoe horende, slecht horende en dove speelsters met elkaar aan het overleggen waren en elkaar aan het coachen waren. Gewoon lekker fanatiek en niet willen verliezen van de teamgenoten aan de andere kant van het net.
Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid. Wat een interesse was er voor ons. De foto's van de lunch zeggen eigenlijk alles. Beide teams zitten volledig door elkaar heen en communiceren met handen en voeten met elkaar. Hoe mooi is dat!!
Oeverzwaluwen enorm bedankt voor deze geweldige dag!!
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top