Wij zijn het Jongens B team van Oeverzwaluwen. Wij spelen dit jaar voor het eerst bij Koudum, en het is voor ons een echte uitdaging omdat we 1e klas C regio spelen en een volledige jongenscompetitie hebben. Vorig jaar speelden de meesten van ons bij Workum en zijn we kampioen geworden.
Ons team bestaat uit: Ysbrand Galema: 14 Jaar Molkwerum, Jesper Demmer: 15 Jaar Workum, Menno Kuipers: 15 Jaar Workum, Jeldert Oenema: 15 Jaar Heidenskip, Tjardo Stellingwerf: 15 Jaar Himmelum, Roy Veneman: 13 Jaar Workum, Siebren Meijer: 13 Jaar Ferwoude.
En natuurlijk onze trainster Jaline Jaarsma en coach Annie Galema. We zijn het seizoen goed begonnen voor dat we voor het eerst met z'n allen bij elkaar zijn. Helaas is Siebren Meijer aan het begin van het seizoen al geblesseerd geraakt, hij heeft een blessure aan zijn sleutelbeen. We hopen dat Siebren snel weer mee kan doen, maar gelukkig hebben we versterking gekregen van de meiden van B2! Toppers!
We hebben de eerste wedstrijd helaas verloren van Akkrum met 4-0, de wedstrijd daarna hebben we gewonnen van Marknesse met 3-2. Tegen HeVoC '89 JB1 hebben we helaas 3-1 verloren, maar de
3-2 winst op Pegasus vorige week maakte het weer goed. Het was een spannende wedstrijd, maar in de laatste set hebben we ze even laten zien dat wij de winnaars waren. Onze trainster Jaline heeft hier ook een rol ingespeeld natuurlijk. Vandaag moeten we het op nemen tegen de nummer één Meppel, deze hebben nog geen wedstrijd verloren, maar we maken er een mooie wedstrijd van en hopen toch een aantal puntjes van hun te kunnen pakken, met hulp van onze coach Annie. Wij hebben er zin in ! Groetjes, Jongens B1
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top