KOUDUM – Op vrijdagavond ontvingen de dames van Oeverzwaluwen 2 voor de wedstrijd Wisky DS 2 in Koudum. "Met iets wat stroperig spel toch een degelijke overwinning" zo vatte trainer-coach Wiebe Nauta de winst van zijn ploeg samen. "In de eerste en laatste set hebben we gedaan wat we moesten doen. Het spel maken"
De eerste set hadden de dames heel even nodig om in het ritme te komen. Wisky deed in het begin van de set nog goed mee. Het ging gelijk op, maar de dames hadden de zaakjes goed op orde. Mede door goede servicedruk werd er al snel een voorsprong opgebouwd. Er werd hard gewerkt om de punten binnen te krijgen. Uiteindelijk waren de dames van Oeverzwaluwen als eerste bij de 25.
Dan de altijd lastige tweede set. Concentratie en het niveau vasthouden is dan altijd een uitdaging. Zo ook voor Oeverzwaluwen. Net een stapje minder dan de eerste set. Ondanks dat bleven de dames van Oeverzwaluwen een goed niveau halen. Helaas was dit niet goed genoeg, zodat Wisky met 20-25 de setstand gelijk trok. Op naar de derde set. Oeverzwaluwen had even een moment nodig om zich te bezinnen en het niveau van de eerste set weer op te pakken. Er werd geconcentreerd gespeeld. Passend was het stabiel. De aanvalsters werden goed in stelling gebracht en blokkerend en verdedigend stond het als een huis. Opnieuw ging het lang gelijk op uiteindelijk hadden de dames van Oeverzwaluwen de langste adem. 25-20. Uitslag vrijdag 24 oktober 2014: Oeverzwaluwen – Wisky 2-1 (25-19, 20-25, 25-20)
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top