Bolsward. Aan alle kanten was het onder de maat afgelopen vrijdagavond voor de volleybalsters van Oeverzwaluwen DS2. Passend, aanvallend, serverend was het allemaal net niet en kon de tegenstander Bolsward niet onder druk gezet worden. Hierdoor ging de uitwedstrijd met 3-0 verloren. Bolsward had de eerste twee wedstrijden van het seizoen gewonnen, waardoor er een pittige pot verwacht werd. Bolsward kon veel druk zetten met hun service, waardoor het spel van DS2 te makkelijk ontregeld werd.
Passend was het zeer wisselvallig en de aanvalsters konden niet genoeg kracht zetten om door de verdediging van Bolsward heen te komen. De aanvalsters van Bolsward daarentegen lieten zich kenmerken door harde aanvallen en maakten bovendien weinig fouten. Daarnaast werd de wedstrijd matig gefloten. Netfouten werden over het hoofd gezien en ballen die ruim in waren, werden uit gegeven of net andersom. Na de tweede set werd de trainer/coach, tot verbazing van zijn team, door de scheidsrechter bijna op een gele kaart getrakteerd, doordat hij bij het laatste punt van de bank veerde en aan gaf dat de scheidrechter een uitbal verkeerd had gezien. 'Door blessures, een goed spelende tegenstander en een niet optimaal functionerende arbitrage hebben wij deze wedstrijd verloren', aldus de trainer/coach.

In de voorbereiding heeft de ploeg laten zien tot veel meer in staat te zijn dan het nu laat zien. Het is nu aan trainer/coach Wiebe Nauta om de goede punten uit te lichten en de ploeg scherp te krijgen voor de volgende wedstrijd (beker) in Bakhuizen.
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top