Koudum. Wiebe Nauta zag DS 2 in de thuiswedstrijd tegen Covos DS 3 voor de eerste keer maar één set winnen (1-2). De trainer van de Koudumers vond dat zijn dames bij lange na niet het niveau haalden als tijdens de eerste twee wedstrijden van het seizoen. De nieuwe koploper is Top en Twel DS 1 met twee punten meer. Nauta erkende dat zijn ploeg daar ook had kunnen staan. 'Dat had misschien wel gemoeten, maar daar hebben we nu niks meer aan. Ik ben blij dat we in ieder geval een set hebben gepakt'.
Nauta was niet geheel te spreken over de pass. 'We hebben de aanval overgelaten aan de tegenstander. Dan krijg je de ballen om de oren. We zullen dit seizoen wellicht nog wel meer sets tegen gaan krijgen, maar dit verlies was te voorkomen. Ik vind ons wel aardig spelen, maar ik zie toch nog een heleboel dingen die veel beter moeten', aldus de kritische Nauta.
Voor komende vrijdag staat vc Bolsward DS5 op het programma. Dit lijkt op voorhand een ideale tegenstander om te kijken hoe de dames zich hebben hersteld. Bolsward staat 7e op de ranglijst. Al zegt dat lang niet alles in een competitie waarin elke vrijdagavond wel iets geks of vreemds gebeurt.
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top