WEB MG 0947Dames 2 start dit volleybalseizoen voor het eerst met een pittig trainingsweekend in Duitsland. De dames van trainer Wiebe Nauta zijn voor de tweede opeenvolgende keer gepromoveerd en spelen nu in de 2e klasse NeVoBo. Als voorbereiding op het seizoen heeft de trainer een trainingsweekend in Hochsauerland georganiseerd.

Dames 2 hebben op vrijdagavond 29 augustus hun eerste training/Testspiel tegen Damenmannschaft TuS Münster 07, deze dames spelen in de Bezirksliga.
De training/Testspiel staat onder leiding van de onorthodoxe trainer Jürgen Frenzel. Zaterdag wordt er samen getraind met de dames van RC-Sorpesee. Ook dit team komt uit in de Bezirksliga. De training wordt verzorgd door de damenmannschaft trainer Ralf Siedhoff.
Op uitnodiging spelen de dames zondag mee om de prestigieuze Kreispokalturnier in Sundern. Vanaf 10:15 uur worden er vier à vijf partijen per team gespeeld. Met steeds korte pauzes om de trainers in de gelegenheid te stellen de voorgaande wedstrijd met het team te evalueren. Meteen daarna wacht het volgende duel alweer.
Het gehele weekend staat in het teken van "Speelminuten maken na de zomerstop, dat is de strekking van het trainingsweekend"; aldus trainer Wiebe Nauta.
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top