Schermafbeelding 2013-11-03 om 15.26.01Op zaterdag 9 november, van 10-12 uur, wordt er een praktijkcursus scheidsrechter gegeven in de Sporthal. Deze praktijkcursus is bedoeld voor de nieuwe scheidsrechters, maar ook zeker voor de scheidsrechters die hier interesse in hebben. Wij willen jullie dan ook meegeven dat dit zeer nuttig is, vooral voor de scheidsrechters die alleen maar een online toets hebben gedaan.

Jullie kunnen verwachten dat jullie iets leren over: het gehele proces van een wedstrijd scheidsen (wedstrijdformulier, tossen, afsluiten), wanneer geef je nou welk teken (uit, in, touché etc.) en even het gevoel op de bok.

Graag zien wij jullie allemaal verschijnen, en in het bijzonder de nieuwe scheidsrechters en de scheidsrechters die alleen een online toets hebben gedaan. Willen jullie vóór woensdag 6 november doorgeven of jullie komen? Wij, maar ook onze top scheidsrechters van Oeverzwaluwen (die vrijwillig deze ochtend voor jullie realiseren), willen dit graag weten om een goed schema of indeling te maken voor deze ochtend.

Sanne de Jong en Klasine Smid
Scheidsrechterszaken Oeverzwaluwen
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top