cool volleybal logoMaar daarover hoeft men zich bij Oeverzwaluwen waarschijnlijk geen zorgen te maken, want de oproep om zich te melden voor de start van het Kaboutervolleybal leverde 1 mannelijke en 7 vrouwelijke aspirant volleyballers op. Misschien waren het er wel meer, want u weet misschien dat kabouters over het vermogen beschikken zichzelf onzichtbaar te maken.
Maar zichtbaar waren in ieder geval acht kinderen die zich op 5 oktober voor het eerst enthousiast op de oefeningen stortten die ze kregen aangereikt door hun trainers Sietske Schreur en Johan Folmer.

Het oog houden op de bal, timing en de basale technische oefeningen waren een paar onderdelen die ze werden bijgebracht. Ze zullen qua techniek en lichaamslengte natuurlijk nogal wat moeten groeien, maar het plezier bij deze eerste kennismaking met volleybal was in ieder geval in ruime mate aanwezig. Nu is het alleen nog een kwestie van dat enthousiasme vasthouden en voor we er erg in hebben zijn ze er over een paar jaar helemaal klaar voor. Dan kan het echte grote werk beginnen, maar laten we voorzichtig starten. Zou een wedstrijd tegen Madurodam dan misschien een optie zijn? Overigens zou Johan Folmer graag zien dat zich nog meer kabouter volleyballers aanmelden of aangemeld worden. Een stuk of tien kunnen er nog wel bij. Dat aanmelden kan op of  

    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top