De leukste week voor officials in de sport komt er weer aan!! Van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober 2013 is het wederom "Week van de scheidsrechter". Al een aantal jaar vindt deze actie sportbreed plaats en de Nevobo ondersteunt dit van harte. Als volleybalscheidsrechter is het goed niet op te vallen, juist dan heb je een prima wedstrijd gefloten.
Dit staat haaks op hoe je als speler een wedstrijd in gaat. Deze doet het goed door juist de aandacht te trekken met bijv. zo hard mogelijk te smashen of door een geweldig mooie redding. Vanzelfsprekend krijgen dit soort acties veel positieve aandacht, en terecht. Dat maakt de sport zo mooi en daarvoor gaan we iedere week de hal in.
Maar geen mooie acties zonder die onopvallende, niet te verwarren met onbelangrijke, persoon op de bok. De persoon die geen aandacht wil tijdens een wedstrijd, maar het wel verdient voor en na een wedstrijd.
Ook onze afdeling heeft een "eigen held" als scheidsrechter gekozen. Onze scheidsrechterheld komt op een A3 poster, die in de "week van de scheidsrechter" in de Sandobbe wordt opgehangen. Feliciteer hem/haar, mooiere waardering is er niet!!
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top