De TC heeft de afgelopen weken weer hard gewerkt om te kijken naar teamindelingen, trainers, scheidsrechters, trainingstijden enz. Het valt soms niet mee om met een ieders wensen rekening te houden, maar dat proberen we natuurlijk wel. Soms is het moeilijk om in te schatten met hoeveel teams we de nieuwe competitie weer in moeten gaan.
Als je 12 of 13 speelsters of spelers in een bepaalde leeftijdscategorie hebt, is het moeilijk om de keuze te maken of je één of twee teams op moet geven. Vaak gebeurt tijdens de zomerperiode dat er leden afzeggen of zich aanmelden en dan zijn de teams al opgegeven. Dit moet namelijk voor 1 mei al worden doorgegeven. Ook het vinden van scheidsrechters, met name voor regio niveau, valt niet altijd mee.

U hebt de voorlopige teamindelingen alweer kunnen inzien en we kunnen meedelen dat we voor alle teams ook een trainer hebben weten te vinden. Het zoeken naar een regio scheidsrechter is nog volop aan de gang, maar we hopen dit ook op te lossen. De trainingen beginnen weer op maandag 19 augustus.

Eerst maar genieten van een heerlijke zomervakantie !!

Namens de TC
Sietske, Hotske, Kim, Corine, Klasine, Sanne en Johan
    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top