De competitiespelende leden binnen de vereniging hebben een spelende lid kaart of recreatieve kaart. Leden die uitkomen in de 2e klasse of hoger, jeugdleden die in het district en alle mini's hebben een spelend lid kaart. De leden die uitkomen in de 3e en 4e klasse alsmede alle jeugdleden uit het rayon spelen met een recreatieve kaart.
Wanneer iemand invalt in een team waar bij een spelend lid kaart noodzakelijk is, dient deze persoon contact op te nemen met de ledenadministratie. De kaart moet bij de NEVOBO worden omgezet, anders betreft het een ongerechtige speler en volgt er een boete en kunnen er punten in mindering worden gebracht. Bij twijfel over een kaart kan er contact worden gezocht met de ledenadministratie.
Nieuwe leden zijn verplicht digitale pasfoto te laten maken voor een spelerskaart. Dit kan tegen een gereduceerd tarief bij Rene Spijkerman fotografie, maar is niet verplicht. De kosten voor het maken van een digitale pasfoto zijn voor het desbetreffende lid.

Spelerspas

Spelerskaarten inleveren aan het einde van het seizoen
Zo spoedig mogelijk na de laatste wedstrijd van het seizoen dienen de spelerskaarten bij de ledenadministratie te worden ingeleverd. De kaarten worden dan weer gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen. Zorg ervoor dat altijd één persoon (bij voorkeur de aanvoerder) de spelerskaarten bij zich heeft. Op deze manier is de kans het kleinst dat een kaart vergeten wordt en zo kunnen teamboetes voorkomen worden.

Tip! Mocht je onverhoopt eens de spelerskaarten vergeten zijn, dan is het mogelijk om ter plaatse een download te maken van het betreffende team. Zie home>download>spelerskaarten Uiteraard is de wet van privacy van toepassing bij gebruik persoons gegevens.
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top