Ledenadministratie

Lidmaatschap vereniging en Nevobo

Wanneer je lid wordt van de Nevobo betaal je jaarlijks 10 euro contributie om onder andere deel te nemen aan de competitie en/of toernooien en gebruik te kunnen maken van alle diensten. Je kunt lid zijn van de bond via je verenging of rechtstreeks lid (worden) bij de Nevobo. Hieronder lees je er meer over het lidmaatschap van een vereniging en de Nevobo.

Lid via je vereniging

Als lid van een vereniging ben je automatisch lid van de Nevobo. Het lidmaatschap van de Nevobo kost jaarlijks 10 euro, die is opgenomen in de contributie die je aan je vereniging betaalt. De vereniging draagt dit bedrag af aan de bond. De verenigingsbijdrage verschilt per vereniging. Met deze ledenbijdrage worden onder andere de trainer en de huur van de sporthal betaald en het teamgeld wanneer aan de competitie wordt deelgenomen.

In de Bondsraad van april 2016 is afgesproken dat door de verenigingen eveneens een stimuleringsbijdrage van €2,50 per lid wordt afgedragen tot en met seizoen 2019/2020. Mede door deze bijdrage kan Nederland op topniveau meedoen, is de Nevobo in staat aansprekende volleybalevenementen te organiseren, (sneller) diensten te ontwikkelen en meer (stimulerings-)activiteiten ter promotie van het volleybal te ontwikkelen.

Aanmelden

Wil je ook volleyballen? Meld je dan aan als lid.
De aan- en afmeldingsformulieren voor een nieuw spelend lid zijn te verkrijgen bij de ledenadministratie of via onze website. Het ingevulde formulier kan ingeleverd worden bij Sanne Dijkstra Wjukslach 17- Koudum of mail naar . De teams voor de competitie van het nieuwe seizoen moeten voor 1 juni opgegeven worden bij de NeVoBo. Wanneer een nieuw spelend lid zich voor 15 mei opgeeft, kan er nog rekening worden gehouden met de teamindeling en dus ook met het aantal op te geven teams.
Vul vooraf het aanmeldingsformulier in. Zie pdfaan-_afmelding_formulier_volleybal_2017.pdf294.45 KB

Lidmaatschap opzeggen
Het opzeggen van een lidmaatschap is alleen mogelijk via het aan- en afmeldingsformulier. Deze formulieren zijn te verkrijgen bij de ledenadministratie of via de website. De incasso voor de contributie is per kwartaal. Bij een opzegging halverwege een kwartaal is de contributie voor het gehele kwartaal verschuldigd. Er wordt geen restitutie van contributie verleend over het betreffende kwartaal. Het afmeldingsformulier dient een maand voor aanvang van een nieuw kwartaal binnen te zijn bij de ledenadministratie. Dus opzeggen voor 1 december, 1 maart, 1 juni of 1 september.

Adreswijziging
Voor een goede bereikbaarheid van de leden en een correcte administratie, is het van belang dat de vereniging over de juiste adresgegevens van de leden beschikt. In geval van een adreswijziging, dit graag tijdig schriftelijk of via e-mail, doorgeven aan de ledenadministratie.
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top