19 april was het jeugdsponsorgala van de Poiesz in Leeuwarden. De omni heeft dit jaar hier ook weer aan meegedaan. De 4 afdelingen van oeverzwaluwen hebben zich een zaterdag in de Poiesz goed vertegenwoordigd. De klanten konden hier grabbelen in onze eigen lingo ballenbak. Hierdoor kon je een gekleurde bal er uithalen en die was verbonden aan een prijs. Had je dit niet dan kon je een troostprijs pakken. Dit was een ballon, een spekje en een echt oeverzwaluwen pen. Op 19 april was de uitreiking in Leeuwarden. De dames en heren van volleybal en voetbal zijn hier geweest. Toen de 5e plaats aan de beurt was mochten we op het podium komen en mochten we een cheque van € 1.319,- in ontvangst nemen. Dit was een prachtig resultaat. Tijdens deze jeugdsponsorgala waren er optredens van Monique Smit en Yes-R. Kortom een geslaagde avond.
We willen iedereen bedanken die muntjes in de koker van Oeverzwaluwen heeft gegooid!
Op 15 april was de eindafsluiting van de b en c jeugd in de sporthal. De dames en heren waren in groten getale op komen dagen, hartstikke leuk. Voor hen hadden we het volgende in petto. Ze werden verdeeld in 5 teams. We hadden 2 velden tot onze beschikking. Hier hebben we een net opgezet met een stuk kuilplastic er  overheen, kortom blind volleyballen. Op het andere veld was een tennisnet opgezet en hier werd zitvolleybal gespeeld. Al met al waren de eerste partijtjes best wel lastig. Want zeg nu zelf; je moet een bal raken die je niet aan ziet komen of je wilt een bal pakken maar snel met je billen schuifelen door het veld is ook best wel lastig. Na afloop hadden we nog wat lekkers in de kantine. Al met al een geslaagde avond.
Alderina bedankt voor je inzet!
Ook was het deze avond de laatste actie van Alderina Brouwer als jeugdcommissielid. Na 15 jaar gaat ze de jeugdcommissie verlaten.
Op 13 april hebben we de jeugdafsluiting gedaan van de mini's. Op het briefje werd vermeld dat ze zwemkleren mee moesten nemen. Onderling werd al druk gespeculeerd waar we heen zouden gaan. 24 mini's stonden om 10.00 uur paraat bij de sporthal. Onderweg in de auto werd het nog steeds niet duidelijk voor hun.
Lees meer...
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top