Elke sportvereniging zal een organisatie moeten hebben om sporten mogelijk te maken. Het lijkt allemaal simpel, maar er komt nogal wat bij kijken. In 2012 heeft de ledenvergadering van de afdeling volleybal besloten om met een nieuwe bestuurs structuur te starten. Er waren 9 bestuursleden en nu zijn dat er nog 3.... Deze 3 bestuursleden vormen samen het DB (dagelijks bestuur). De andere "oud"- bestuursleden hebben een plekje gevonden in een van de "werk"- commissies of zijn gestopt.
Het doel van de nieuwe structuur is om op een efficiƫnte werkwijze, met zo weinig mogelijk mensen, de nodige randzaken te organiseren. Op deze manier kunnen we met daadkracht zaken oppakken.
Elke commissie kan weer terugvallen op hulp van volleyballeden. De afdeling heeft een bonussysteem en daarin worden jaarlijks afspraken gemaakt. Elk team moet een aantal zaken verrichten om het volleybalspelletje te kunnen blijven uitvoeren. In het submenu aan de linkerkant kunt u lezen wie de contactpersonen zijn en welke functie zij bekleden.
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top