positiefcoachen.jpg

Vrijdagavond 20 september hebben wij een leuke en leerzame theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo’ bij ons op de vereniging gehad. Hier geven wij vrijdagavond 25 oktober een vervolg aan!. Dit doen wij in samenwerking met de Buurtsportcoaches en Stichting Positief Coachen. 

Wat gaan wij doen?
Wat zeg je tegen je spelers vlak voor een spannende wedstrijd? Wat doe je als de training niet loopt? En hoe ga je om met lastige ouders? Over dat soort vragen gaat de bijeenkomst. Tijdens deze avond leer je op een leuke manier de tools die je bij trainingen en/of wedstrijden kunt gebruiken om je spelers effectief te begeleiden. Het is wetenschappelijk onderbouwd, gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en gegoten in een aantrekkelijke vorm.

Ook horen wij graag van jullie wat wij nog meer kunnen doen om hier als vereniging invulling aan te geven.

Voor wie?
De avond is specifiek bedoeld voor alle  trainers en coaches, en in het verlengde daarvan ouders van jeugdleden, om jeugdsporters effectief te begeleiden. We realiseren ons dat jullie druk zijn en veel doen voor de club. Dat waarderen wij zeer! Toch vinden wij dit zo belangrijk dat wij verwachten dat iedereen er is.

Meer info:
De koffie staat vanaf 19.00 uur klaar, de bijeenkomsten duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats  in ons clubgebouw.

Tot dan!

 

    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top