flyer_ouders_om_te_appen.jpg

 

Voorstelling voor alle ouders van onze jeugdleden!

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op vrijdagavond 20 september  2019 bij SV Oeverzwaluwen te zien is. Meld je nu aan want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft. De reacties zijn zeer enthousiast!

De voorstelling op 20 september vindt plaats in onze eigen kantine. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.15 uur.

Een kaartje kost eigenlijk €17,50, maar dankzij de medewerking van de gemeente is de toegang dit keer gratis!

We vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden via: http://datschietlekkeropzo.fikket.com/events/koudum-sv-oeverzwaluwen-20-september-2019/orders/new.

Kijk voor meer informatie op www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is de trailer te zien!

Tot 20 september! De trainers/coaches zullen er ook zijn. En uh…. vraag aan andere ouders of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

 

 

    youtube
Hoofdsponsor
advertentiedecorboo
Volleybalbond
nevobo
logoOMNI-Afdelingen
Voetbal
Tennis
Gymnastiek
Vaste Balsponsor
Slagerij-De-Boer-blauw
Co-Sponsoren
Textielstra
Kuilart
advertentieGalema
Elfsteden Vaarvakanties Friesland logo
Agricola Bouw logo
Go to top